18 sep 2024

WAT IS NU JUIST KWALITEIT?

Auteur: Fovig

Op maandag 9 december 2024 organiseert het Vlaams Welzijnsverbond een inspiratiedag:
ONT-MOETEN IN KWALITEIT. KWALITEIT UITPAKKEN EN UITPAKKEN MET KWALITEIT.

Deze dag is open voor alle actoren, dus ook voor de gebruikers en hun netwerk. Tijdens de voormiddag worden de regelgeving, procedures en systemen uitgepakt, om te ontdekken wat echte kwaliteit betekent voor gebruikers, medewerkers, vrijwilligers, management en bestuur. De zorginspectie en de gebruikersorganisaties geven hun reflectie op hoe zij kwaliteit zien. In de namiddag presenteren organisaties hun beste en inspirerende praktijken en ervaringen.

FOVIG ijvert voor kwaliteit op alle niveaus (van individueel, over leefgroep tot organisatie), over alle aspecten (zorg, ondersteuning en ontplooiing) en vertrekt vanuit participatie en medezeggenschap.
Hierbij doen wij dan ook een oproep om goede praktijkvoorbeelden met ons te delen. Wie weet, kan jij op die dag een bijdrage leveren!

Het Vlaams Welzijnsverbond wil ook jouw stem horen om deze dag mee vorm te geven.  Vul daarom de bevraging in, die peilt naar hoe jij, die van dichtbij of van ver te maken heeft met zorg en ondersteuning, kwaliteit ervaart en omschrijft.

Via deze link kan je het formulier invullen tot oktober e.k.

We koppelen het resultaat graag naar jou terug en luisteren met plezier naar jouw input!

Vraag het aan Fovig